------------------------------------------
▶▶▶▶ FIFA Football ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIFA Football IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничене примогеме ▞▞▞
▞▞▞ FIFA Football 2022 version ▞▞▞
Ова игра је некако просечна. Коментар је савршен, али понављају исту ствар. Различити стадиони су за П2П играче. Игра се не може ефикасно играти у режиму од 30 кадрова у секунди и тржиште је смеће 😫
До сад је била одлична али нова сезона је упропастила фифу
Дабогда умрели наместате им да победе
Про - леп интерфејс Недостаци - 50% времена на проблемима са везом са сервером - 30% времена у потрази/циљу - 20% времена за играње фудбала/тренинг - не могу да играм ривала у дивизији (висок пинг тј. 3ккм/с иако друге игре немају проблема са играњем мултиплаиер) Све у свему само меххх..
Највеће ђубре од игрицу 😡😡😡😡😡😡😡
Још увек нисам љубитељ нове сезоне, али бар има нове карактеристике и изазове. Моја главна замерка је што игра не може да иде на сваки тим ако се неко повреди и постоји ситуација са испуштањем лопте, судија испусти лопту и онда губите могућност да померате играче (противници такође само стоје тамо). То треба отклонити....
Излази из игрице немогу да играм утакмцу много фифа19трази меморије фифа 18 је била боља 1000000пута,графика је лоса поправие тооо молим вас све је друго добро
FIFA 축구 스포츠 kns
Похлепан и добар. Фифа франшизи за мобилне уређаје су потребне заиста добре алтернативе. Чини се да је ЕА монопол, брише ваше тешко зарађене играче, ресетује ствари које сте купили као ИАП скоро сваке године. Нешто се дешава са разлогом. Неколико добрих награда, добра графика за те ФИФА фанове. Већина данашњих игара не личе на игре као што су некада биле, па се припремите да видите велика очекивања програмера да такође зараде новац. Припремите се да потрошите много да бисте напредовали или се клоните тога. Може доћи до разочарања од стране ЕА ако све ресетују у следећој сезони тако да изгубите оно што сте зарадили. Али то је игра, трошите новац паметно ако морате.
Ако ми платиш, добићеш бољи рејтинг
зашто све изнова
FIFA Football Sport big
Ново ажурирање је стварно досадно као да сам изгубио све своје играче и морам да почнем испочетка да играм глупе тренинг мечеве Имао је квалитетну графику и уклонили су глупу енергију То је сјајно
неце да се уцита
Нова игра исте глупости у глави. Људи са 60 темпа могу надмашити људе од 100 темпа. Људи са 100 пуцњава нестали са удаљености од 5 стопа. Ако желите да разбијете нешто, ова игра је савршена за вас, али ако желите да имате добро ментално здравље избегавајте ову глупу игру.
За ново ажурирање је било дивно Као ново, волим да играм фудбал, молим вас да наставите да побољшавате игру на боље... Али након завршетка ажурирања цео тим против којег сам се борио од нуле сада се поново враћа на нулу, али је у реду... Лепо ажурирање. ..
То је леп и креативан приступ за љубитеље фудбала кроз виртуелно искуство. Волим то ипак. Хвала креатору ове апликације.
Мислим ок је
Може ли ЕА да дода Супер лигу Србије? Само 2 клуба Партизан Београд и Црвена Звезда Београд👍
Дајем 2 звездице за "поклон" који су ми дали, а то је било 4 играча преко 80 због моје посвећености прошле сезоне која је била преко 300 играча, већина од њих преко 100 и више. Такође многе грешке још нису исправљене, молим вас, водите рачуна јер људе који много играју терате да уопште не играју.
Поправи грешке, црни екран у вса, х2х... игра је ок, али има толико грешака..
Где је награда мојих ривала у дивизији
Ова игра је била бриљантна, али шта дођавола радиш. Играм је годину дана и јуче мислим да ћу дати 5 звездица, али данас ујутро сам видео да је мој напредак нестао. Морам поново да покренем игру, јуче сам добио своје играче 'сада и касније' и своје дресове који се носе од 21. сезоне до 22., али данас је све нестало, сада сам почетник. Мој профил је нестао. Поштујем ЕА сервере и велики сам фан, али ово није мала грешка. Како можеш да. Врати ми мој профил.
Увек искључен на серверу. Али мој интернет заправо није имао проблема када сам отварао друге игре. Лол ЕА
Cafe Panic: Kochspiele Simulation pjiu
Катастрофа
FIFA Football اسپورٹس pxkl
Овако је добра игрица, АЛИ ЈА САМ ПРЕКО 100 И У ВС АТАЦК САМ ИГРАО ПРОТИВ 59 ОВР И ОН ЈЕ ЗА 6 СЕКУНДИ ДАО 93 ГОЛА, А ДО КРАЈА ЈЕ ПОБЕДИО 2032 ПРЕМА 5 КАКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ??!!!!!
Ектра боља него пре..зао ми је због мог тима који сам га изгубио са 135овр😭🤷♂😂
Није ми нешто стопа превисееееее и глупо ми је што нема сезоне
Игрица је била одлична до новог ажурирања све сте упропастили и од мене 3 звездице а пре је било за 5
Гдеат игра!..Али у овој новој сезони мој тим од 169овр је отишао...!
Након ажурирања не могу да се пријавим на свој налог. Имао сам тим од преко 209 и сад се одједном све ресетовало због нове сезоне. Дефинитивно није фер од ФИФА Соццер. Требало би да дају одговарајућу надокнаду. Само гк и дефанзивац нису никаква компензација у поређењу са тимом који сам имао. Мислим да и сви остали имају исти проблем. Покушајте да решите овај проблем. Или вратите новац који су сви уложили у ову игру.
Игра је веома добра 4⭐⭐⭐⭐
Био бих захвалан ако би се побољшала механика игре, покрети играча изгледају као крпене лутке које се крећу около, захвати немају анимацију, чак и ЦБ може да шутира прецизно, брзина ходања и спринта су веома сличне (нема осећаја појачања током спринта) и последње али ни најмање, листа песама је тако досадна и понављајућа.
Да будем искрен, имао сам 148 ОВР прошле сезоне, али сам одлучио да избришем игру јер је сада срање. Преко 3 ГБ мог простора? Црази. Штавише, ова сезона је смеће. Прошле сезоне сте могли толико тога да урадите, али сада изгледа као да је ограничено. Такође, нови почеци имају толико грешака. Да постоји 1/100.000 звездице, тако бих је оценио. 1 од сто хиљада звезда. То би требало да добију. Најгора игра коју сам икад играо
Врло Врло Врло добре игре. Надамо се да ће ФИФА додати славље вештина фудбалера, као што су: Роналдо: СИУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Кавани: Наклон Месију: 2 прста главом у небо .....
Управо сам играо игру ујутру, онда одједном нисам могао да се пријавим рекавши да имам проблем са везом и да ћете имати потпуно нову сезону, али након што сам могао да се повежем и ажурирам игру, ја сам почевши ОПЕТ ОД ПОЧЕТКА! Имам УКУПНО 184, али сада ћу почети са УКУПНО 55. ДА ЛИ ЈЕ ОВО ШАЛА? МОЛИМ ВАС РЕШИТЕ ОВАЈ ПРОБЛЕМ. ХВАЛА ШТО МОЈЕ ГРУТИ ВРЕМЕ!
Игра је добра, али молим вас да ВС АТТАЦК буде мало фер јер имам 114 овр и морам да играм против момака чији су рејтинги 120