------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато хак на витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Топ гра
Ця гра дуже весела, і я вже виграв пару матчів у свій перший день. Єдина моя проблема, яку я поміняю на своїх зірках, якщо вони виправляють, це карта гонок Canon. Якщо вас вдарять прямо зверху, вас проштовхнуть через карту. Я був на першому місці і був на рівній землі. Не можна було збити. Поетапно ПРЯМО через землю, через що я програв раунд. Повний bs. Будь ласка, подивіться на це.
Для цієї гри потрібно так багато хорошої мережі, тому, якщо є якісь проблеми з мережею, грати в цю гру неможливо.
Гра чудова, але грати з нашими друзями дуже важливо в такій грі. Тож, будь ласка, створіть список друзів!!
Кожна річ епічна, чудова тощо, але лише одна помилка — плавна палиця та всі інші карти — чудові, удачі вам у нових оновленнях, і знову це чудова гра.
це була б найепічніша гра в історії, але я за комп’ютером, і я не можу бігати і стрибати одночасно, щоб насправді пройти трасу з перешкодами. Тому, будь ласка, зробіть його для всіх пристроїв, таких як комп’ютер, ноутбук, і це було б чудово! Дякую!
Найгірша гра - це спіткнутися, хлопці, так багато ударів і глюків, але я все ще граю в цю гру і краще, ніж падіння, хлопці
Ця грайна но мінусів більше (надіюсь розраби побачуть мій комент) 1. Коли програєш або виграєш вискакує рекламу 2. Донат вирішує все бо донатері мають перчатки, які відкинуті з 1 удару а лапалка лапає я часто програвав ізза донатерів балансу нема навіть потрібно прибігти 13/16 або 7/16 но донатер бив мене і я падав і невстигав 3. Рандомайзер коли клікнув старт то ДУЖЕ ДОВГИЙ ВИБІР КАРТИ 4. Магазин у грі має скін і гемі мені нічого сказати мдаааааа ВСЕ я ВСЕ написав мінусів:
Kung Fu Z আর্কেড lzf
Хороша гра, але іноді мій персонаж не стрибає і має власний розум. Коли я намагаюся перемістити його, він рухається в напрямку, протилежному джойстику. Це дратує, і через це я іноді програвав матчі. Крім того, іноді карта дає збої в деяких областях. У мене стабільна мережа, тому я не знаю, чому це відбувається. Крім того, це гідна гра. Редагувати: гра стала неможлива. Елементи керування не працюють, а відеореклама стала неприємністю. Видалено.
Ця гра вчить нас дружньо та весело, але є погана реклама. Я ненавиджу рекламу, зроби мій Інтернет повільно, як черепаху, будь ласка, видаліть рекламу, якщо я граю з Інтернетом повільно, я більше не гратиму
Пінг 1000 ☹️☹️☹️☹️☹️
Не можу дати цей огляд, коли гра навіть не завантажується. Щойно встановив його, і він просто застряг на екрані "входу".
Stumble Guys: Multiplayer Royale פעולה grtt
Ця гра дуже приємна, це гра, в яку я рекомендую грати. Єдине, що я хочу, щоб ви, хлопці, зробили, це додали більше карт і режимів, режимів скінів, таких як хованки та ігри з кальмарами, якщо ви, хлопці, додайте режими, як-от хованки, дайте цій грі Рейтинг 5 зірок Хоча я ДІЙСНО ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ, БУДЬ ЛАСКА, СПРОБУЙТЕ ЇЇ, добре попрацюйте над створенням цієї гри
Чудова гра. Я розумію потребу в рекламі після ігор, але це добре, що ви можете пропустити через 5 секунд. Єдина проблема в тому, що я грав у цю гру місяць, і я грав лише на 4 картах. Я бачу багато карт, але завжди вибираються ті 4 карти. Ви повинні зробити можливість голосування за карту. І я щойно побачив, що 4 карти, які тут показані, це єдині карти, в які я грав.😂😂
Stumble Guys: Multiplayer Royale Veiksmas sgg
Стала агресивною постійно програю, як би нестала коли вискакує щось, я якось не гра а відстой
Досить чудова гра за всіма лише: 1) Лобі є трохи простим, можливо, включити якийсь тип шпалер у пропуск спотикання 2) Зробіть карту довшою для кращої гри 3) потребує кращої графіки для всіх 4) установіть кілька різних режимів гри 5) Гра потребує більш витонченого відчуття, щоб залучити більше гравців. Мені подобається гра
Це хороша гра, але вона гальмує, і я іноді відключаюсь, але моє з’єднання в порядку, і будь ласка, дайте чесний матч, оскільки я завжди програю, коли граю соло, тому, якщо я хочу отримати чесний матч, я повинен грати зі своїм другом і мій друг іноді зайнятий, тому, будь ласка, виправте збіг
У мене завжди є професіонали в грі, тому я не можу їх перемогти, чи можете ви додати режим проти AI або тренувань, щоб я міг тренуватися, а також усі мене б’ють ногами чи кулаками, я їх ненавиджу, я також хочу бити чи брикатися.. але я не не має дорогоцінних каменів, тому, якщо гра закінчується і переможець має отримати майже 20-40 дорогоцінних каменів...
Не впевнений, чи видалили мій огляд чи його просто не було опубліковано, але, підсумовуючи його, я відчув, що Stumble Guys занадто близький до того, щоб бути копією Fall Guys. Я відчуваю, що ця програма є чудовим портом, але є безліч способів виділити його, наприклад, різні режими викликів замість футболу, наприклад, режим хованок і запропонувати різні способи змусити гравця використовувати механіку Stumble Guys у так, як не зробили Fall Guys.
Хоча ця гра не настільки хороша, як її більш популярний аналог, вона все ще має свій шарм. Механіка слайдів, хоча на перший погляд проста, широко використовується в кращих картах гри. Проте якість карт, які не надихнули, дуже різниться, причому деякі карти перегонів або занадто прості, або непридатні для фіналу. Не допомагає, що більшість із них неймовірно короткі, не залишаючи місця для помилок у наступних раундах. Загалом, це непогана трата часу, але, безперечно, можна покращити.
Ця гра призначена лише для тих, кому платять гроші. Ця гра не для тих гравців, які зазвичай грають без грошей, тому що гравці, яким платять, вони використовують емоції, як-от удар кулаком у серце, ці емоції руйнують гру. Ми хочемо справедливості. ця гра безкоштовна для всіх. Зберігайте оплачені гроші лише за скіни, емоції, які не включають удар ногою, будь ласка....
Привіт, я EX|Ey-Ash2 спотикаюся, і я б поставив цій грі 5 зірок, якби ви видалили дублікат системи. Система дублікатів настільки дратує, що неможливо отримати кожен скін, а епічне або краще колесо скінів марно, якщо ви отримуєте дублікат, тому що, коли ви отримуєте дублікат в епічному або кращому колі скін, ви натискаєте конвертувати в 15 виграних монет спотикання Не отримайте жодних монет, які спотикаються, тому видаліть дублікат системи. З повагою, EX|Ey_Ash2.
Гаразд, ця гра не така вже й погана, але моя скарга полягає в тому, що мені не потрібно платити гроші за емодзі, обійми та удари. Я досягнув максимального рівня «безкоштовного», і він майже нічого не розблокував
Stumble Guys: Multiplayer Royale कार्रवाई jhzu
Оптимізуйте для слабких телефонів!
Це жахливо і весело водночас. Дурний трюк у Jungle Roll буквально використовується на кожному сервері. Хітбокс точок появи в Jungle Roll жахливий, і мій пінг навіть не поганий. Страхні люди з преміум-пасом мають перевагу зі своїми дурними емоціями, принаймні дайте нам безкоштовним перехожим кнопку
Лутшая гра на світе лутше, чим Fall Guys
Привіт, я граю в цю гру 6 місяців тому. Але 3 речі не схожі на мене 1. Немає спеціального шоу, як ми можемо вибрати нашу карту відповідно до раунду. 2. Тепер є місячний абонемент, тому ви повинні знизити ціну пропуску лише з 1200 до 800 3. Особливий шанс обробки набагато менше, я витратив свої жетони лише в дублікаті або епічному скині Сподіваюся, ви зробите це якомога швидше, я поверне вам 5 зірок
ця гра чудова і легка, але для мене це пізно, і я завжди вмираю в останній частині через затримку, але ця гра хороша більшість часу
Stumble Guys: Multiplayer Royale Экшен wdz
Я поставив їй 3, тому що в ній є дві реклами, і щоб отримати пропуск 800 дорогоцінних каменів, я бачу ігри з 80 дорогоцінними каменями, тому ця гра відстойна, але хороша і в той же час. Це мій найгірший відгук про гру.
Це гра вищого рівня, але я іноді зависаю на екрані входу, навіть якщо у мене є Wi-Fi
Це чудова гра, я просто хочу, щоб вас не вигнали з вечірки, до якої ви приєдналися після кожного матчу
ОЧЕНЬ КРУТАЯ гра
Додайте більше звуків у гру, наприклад, коли приземляєтесь, натикаєтеся на інших гравців та отримуєте удари, і, будь ласка, додайте функцію спостерігання, щоб ми могли спостерігати за своїми друзями на вечірці після того, як ми помремо, це було б набагато веселіше, і будь ласка, додайте трохи відображень, і це значно покращить графіку.
Топ але трошки лагає
Це весело, круто і весело, але якби в ньому було більше скин і більше карт і не було б 100 людей, щоб грати, це буде п’ять зірок
Ця гра дуже гарна, я люблю графіку та все, але це трохи дратує, що кожне додавання після кожної гри, і немає багато безкоштовних скінів, ось і все, і вона продовжує давати ту саму гру весь час, і це все трохи дратує, але це хороша гра, ви обов'язково повинні спробувати її! (◍•ᴗ•◍)❤
Це може бути набагато краще, видаліть рекламу. А іноді зависає телефон.. це все треба виправляти.
удар дає поштовх багатьом щипцям, що призводить до програшу в турнірі. Зніміть посилення або дайте прискорення всім. ви змушуєте цю гру платити за перемогу.
Найгірша гра, в яку я коли-небудь грав. Щоразу, коли я починаю матч, вона дає мені ті самі карти, коли їх так багато. Завжди проблема з високим пінгом. 🤬🤬🤬🤬👎👎👎👎