------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Masters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Masters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox primogemləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Escape Masters 2022 version ▞▞▞
Heç bir problem yaratmayan inanılmaz axmaq oyunlardan biri və həmçinin bir meymun davam edə bilər. Bu "oyunlar" sizi sadəcə olaraq onlardan yapışdırmaq və reklamlara baxmaq üçün nəzərdə tutulub. Siz inanılmaz dərəcədə axmaq çağırışlarda "qalib gəlirsiniz", buna görə də "oynamağa" və reklamlara baxmağa davam edirsiniz. Daha yaxşısını tapın, vaxtınızı itirməyin.
Bu oyun gözəldir, lakin çoxlu reklamlar var.
Oynamaqdansa reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf etməsəniz, layiqli oyun ola bilərdi.
Gözəldir amma ev daha yaxşı olmalıdır amma mən 5 ulduz verəcəyəm yaxşı iş yeri davam et belə oyunlar daha çox edin təşəkkürlər Playgendary Limited
Escape Masters ஆர்கேட் tiu
Həddindən artıq reklam... onlar çox uzundur. Həm də ümumiyyətlə heç bir məqsəd yoxdur. Səviyyələr hətta çətin deyil. Çox potensialı var, amma təəssüf ki, 5 dəqiqədən sonra silməli oldum. Bu proqram vaxt itkisidir.
ELA OYUNDU
Çox məyus oldum.. hər dəfə bir düyməyə basdığınız zaman dərhal onu silən bir Reklama baxırsınız 😡
Bu, qeyri-mümkün olsa belə, yerin altını qazdığınız ən yaxşı oyundur 😂😼...
Qızıldan necə istifadə edirsiniz? Onu xərcləyə bilmirsənsə, qazanmağın nə mənası var?! Niyə mən məhbuslarımı təkmilləşdirə bilmirəm, çünki polis bu qədər güclüdür? Və çoxlu reklamlar.
Bir çox reklam 30 saniyədən sonra yeni əlavə edin
Bu
Bu yükləməzdən vaxt sərf etməyin. reklam watch daha böyük məbləğ digər heç bir əlaqəsi yoxdur! Hər bir səviyyədə Beat az 10 saniyə çəkir və siz bir reklam izləmək üçün məcbur edirik. Sonra sizin saray və digər reklam gedin. Siz saray da qurmaq və başqa bir reklam Boom .....
Mənim üçün çoxlu reklamlara💯
Həddindən artıq reklam
Reklamların yüklənməsi çox vaxt aparır və bəzən heç yüklənmir və hələ də yükləndiyini göstərməkdən başqa, həqiqətən əyləncəlidir
Mestres da Fuga Arcade qsoq
Sadəcə tamam! Darıxdırıcı sadə!
Hər səviyyədən sonra bir reklam var, lakin oyun sadədir
Əla, lakin uzunmüddətli istifadə üçün çox şey təklif etmir.
Başqa bir oyun çatdırılması ad sistemi. Mən oyun oynayan kimi reklam seyr çox vaxt sərf, bu, mənim üçün bir ani aradan qaldırılması deyil.Bəli, onları silmək üçün pul ödəyə bilərdim, lakin oyun buna dəyər verəcək qədər maraqlı deyil. Bundan sonra nə edəcəyimi təxmin et?
Oyunda az da olsa istifadə yoxdu polisə tutulma ancaq torpagi qaz masina min get
Oyunun əyləncəli olub-olmadığını söyləmək çətindir, çünki siz on saniyə oyundan sonra otuz saniyə reklam alırsınız. Qazandığınız "pulsuz" şeyləri iddia etmək üçün belə.. reklamlara baxmaq lazımdır. Pulsuz beyin cheetos oyun vaxtım məhduddur. Mən cansıxıcılığın azaldılması üçün bir neçə saniyəlik xəsislik maşını qidalandırmıram.
Reklam hər səviyyədən sonra gülünc oyundur indi silinir
Əla
Əslində bu oyunu bəyəndiyimi düşünürəm. Reklamlar o qədər də pis deyil. Sevimli personajlar və bəzəklər. Yadplanetli mənim sevimli loldur. Mənim problemim əlavə əşyalarla bağlı video əməliyyatına baxmaqdır. O, bir neçə dəfə video oynayacaq və sonra oyun qoşula bilməyən kimi davranacaq və ya başqa bir şey? Mənim internetim deyil.Oyunu bağlasam, işləməyəcək. Yalnız gündən günə. Və bu gündə bir dəfə. Zəhmət olmasa 5 ulduz üçün düzəldin
Mən bu oyunu cəmi 5 dəqiqə oynamışam və mən artıq ondan xilas oluram, ona görə ki, hər dönəndə reklam çılğınlığı baş verir. Bu 5 dəqiqə ərzində gördüyüm reklamların yalnız bir hissəsi olsa belə, oyunu boşa sərf etmək yaxşı olardı.
Çoxlu reklamlar və heç də əyləncəli deyil. Həmçinin, oyun məndən yalnız bir səviyyədən sonra oyunu nəzərdən keçirməyimi istədi. Bu avtomatik bir ulduzdur. Ancaq bu, hamısı deyil. 1 ulduza klik etdim və təxmin edin nə oldu? Reytinq Google-a göndərilmədi.
😎😎😎😎😎😎😎əla
Escape Masters ארקייד fvcx
bu çəkinin. Bu, yalnız bu göndərmək üçün 1 ulduz rating malikdir. Reklam hər səviyyədə sonra (həqiqətən dəyişiklik etmək lazımdır ki. Daha ədalətli reytinq sistemi) və ilkin quraşdırma sonra dərəcəsi bizə. 2 escape və mən aradan qaldırılması. Bu dəhşətli deyil. hətta kimsə mən nifrət etmək, tövsiyə deyil.
Darıxdırıcı olur, amma axşam yeməyində oynamaq üçün oyun yaxşıdır
Sizi daha yaxşı tanımaq və indiki andan və şənbə gecəsindən pul götürmək üçün və oyun yaxşıdır və zəhmət olmasa bu oyunu quraşdırın, bu, çox yaxşı öyrənməkdir ki,
L’Âge de Glace : Aventures Aventure wcm
Mən yalnız 133-cü səviyyəyə çata bilirəm və onlar nərdivanı qalxmayacaqlar mən daha irəli gedə bilmərəm, güman edirəm ki, oyun bitdi, heç bir reklam üçün də pul ödənildi və reklamdan başqa heç nə yox idi.
Oyun çox yaxşı və çox maraqlıdır, lakin onu daha yaxşı yeniləməyə çalışın və meqabayt həddən artıq çoxdur, xahiş edirəm onu azaldın
wawqın oyun
Pulsuz oyunlarda reklamlar gözlənilir, lakin onların çoxluğu var, amma hər şeydən çox yaxşı əyləncələr və yaxşı vaxt keçirənlər .... mən sadəcə reklamlara və onların uzunluğuna nifrət edirəm .. amma hey bəzilərini atlaya bilərsiniz, bu bir artıdır😎👍 👍😁😀
Müəyyən bir reklam gələndə oyun çökməyə davam edir, əks halda mən onu 5 ulduzla qiymətləndirərdim, qəzadan başqa hər şey xoşdur
Oyun yaxşıdır, amma oyunun yarısı reklamdan asılıdır. Bir missiyanı yerinə yetirdikdən sonra reklamları görməlisiniz. Əks halda heç nə edə bilməzsiniz. Bu oyunda böyük problemdir. Reklam yoxdursa, oyun kifayət qədər yaxşıdır